joewein.net   joewein.de LLC
fighting spam and scams on the Internet
Try our spam filter!
Free trial for 30 days
  jwSpamSpy

Home
About Us
Spam
419/Nigeria
Fraud
Contact

"419" Scam – Advance Fee / Fake Lottery Scam

The so-called "419" scam is a type of fraud dominated by criminals from Nigeria and other countries in Africa. Victims of the scam are promised a large amount of money, such as a lottery prize, inheritance, money sitting in some bank account, etc.

Victims never receive this non-existent fortune but are tricked into sending their money to the criminals, who remain anonymous. They hide their real identity and location by using fake names and fake postal addresses as well as communicating via anonymous free email accounts and mobile phones.

Keep in mind that scammers DO NOT use their real names when defrauding people.
The criminals either abuse names of real people or companies or invent names or addresses.
Any real people or companies mentioned below have NO CONNECTION to the scammers!

Read more about such scams here or in our 419 FAQ. Use the Scam-O-Matic to verify suspect emails.

Click here to report a problem with this page.

 

 

Some comments by the Scam-O-Matic about the following email:

Fraud email example:

From: nwest.hester@gmail.com
Date: Wed, 11 Jun 2014 06:29:32 +0800
Subject: US $10,500,000.00


EUROOPAN UNIONIN (EU)
Yhdistyneet Kansakunnat,
(Maailmanpankki AVUSTETTU OHJELMA)
LINJA KANSAINVÄLISEN
Maksut ja siirrot.
870 United Nations Plaza 20-,
ATM / PANKKISIIRTO / tarkastuksen yksikkö
Meidän Ref: UN/DI/WB/XX935

Sinut on hyväksytty summa US $ 10,500,000.00.

PERUUTTAMATTOMIEN RELEASE maksun tuotteesta.

Olemme todella lupa Euroopan unionin, Maailmanpankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF), tutkimaan tarpeetonta viive maksun, suositus ja hyväksyykö maksupyynnöissä on sertifioitu aitoina.

Aikana meidän tutkimuksen, huomasimme tyrmistyneenä, että maksu on tarpeettomasti viivästynyt korruptoituneiden virkamiesten pankki, jotka yrittävät siirtää varoja niiden yksityisille tileille, ehkäistään tätä, turvan varoja järjestettiin muodossa teidän henkilötunnus (PIN) ja kuljetus pääsy koodi (TAC), tämä vain sinä suoraan valvoa tämän rahaston. Tämä pin / koodi on (UN/731/WBC). Varoitetaan pitämään tämän salassa turvallisuussyistä.

Olemme myös sopineet Maailmanpankin, Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) ja HM Revenue, että hoidamme tämän maksun itse välttää toivoton tilanne luoma nämä korruptoituneet Bank Virkamiehet.

Olemme saaneet peruuttamattoman maksutakuu maksuosoitteestasi, Euroopan unionin, Maailmanpankin, Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) ja HM Revenue.

Kertoa, että perustuvat suosituksemme / ohjeet; teidän koko sopimuskauden rahasto, perintö, lähiomaiset ja Lottery väite on hyvitetty eduksesi kautta ulkomailla maksaa Bank.

Sinulle täten oikeus summaan US $ 10,500,000.00 {Ten Million Five Hundred Thousand Yhdysvaltain dollaria}

Maailmanpankin ja YK: Maksu-ryhmä on ilmoittanut, että he tarvitsevat oman täydelliset tiedot niin, että ne sallivat puheenjohtajan NatWest Bank London (UK) jatkaa vapauttamaan oman rahaston kautta ATM Visa-kortti / PANKKISIIRTO tilillesi kuten totesi kokouksessa. Suhteen rahat dollaria 10,5 USD pankin kanssa, joka on ollut hallussaan pitkään odottamassa vihreää valoa Maailmanpankin ja YK: n maksu-ryhmän ennen kuin se ilmoittaa siitä sinulle. Edetä välittömästi prosessin maksun sinulle, vahvistaa alla tiedot uudelleen ja toimittaa NatWest Pankki Oyj. Tämän mukaisesti, Sinut on hyväksytty summa $ 10,5 USD kuin korvaus, joten sinun täytyy antaa alla vaaditut tiedot, jotta voidaan turvallisesti siirtää / toimitus tämän summan sinulle.

HUOMAUTUS: Sinun on uudelleen vahvistaa seuraavat tiedot ja toimitettava se maksaa Bank of Testamentin lopullista todennus ja hyväksyykö varojen siirto:

Sinun Koko nimi: ..................................
Osoite: ................................................
Puhelinnumerot: ....................................
Ammatti: ....................................
IKÄ: ........................
Sukupuoli: .........................
KANSALAISUUS: .....................
Hyväksymän määrän: ...................

Sinulle täten kehotetaan ottamaan yhteyttä maksaa pankille tietosi tarpeen edellä, nopean viestinnän ja nopea käsittelemisestä ja siirtämisestä oman rahaston sinulle.

Lopuksi kiireellisesti sinun kannattaa ottaa yhteyttä tohtori Stephen Hester National Westminster Bank of United Kingdom Oyj, sähköpostitse: (stephen.nwest@gmail.com) tai {infonatwest@imail.com} edelleen suuntiin / maksu yksityiskohtaiset säännöt, koska hän on ainoa sallittu pankki YK vapauttaa varoja sinulle.

Alla on yhteystiedot Maksaminen Bank, tohtori Stephen Hester of National Westminster Bank Plc:

Nimi: Dr. Stephen Hester
E-mail: stephen.nwest@gmail.com
E-mail: infonatwest@imail.com

Onnittelut sillä odotamme nopeasta vastauksesta.

ONNEA.

Kirjaudu,
Mr. Joan Clos
Pääjohtaja YK asuinyhdyskuntakomissiossa
Ms Navanethem Pillay
Korkea ihmisoikeusvaltuutetun toimiston ihmisoikeusvaltuutetun
YK: n toimisto.

Anti-fraud resources: