joewein.net   joewein.de LLC
fighting spam and scams on the Internet
Try our spam filter!
Free trial for 30 days
  jwSpamSpy

Home
About Us
Spam
419/Nigeria
Fraud
Contact

"419" Scam – Advance Fee / Fake Lottery Scam

The so-called "419" scam is a type of fraud dominated by criminals from Nigeria and other countries in Africa. Victims of the scam are promised a large amount of money, such as a lottery prize, inheritance, money sitting in some bank account, etc.

Victims never receive this non-existent fortune but are tricked into sending their money to the criminals, who remain anonymous. They hide their real identity and location by using fake names and fake postal addresses as well as communicating via anonymous free email accounts and mobile phones.

Keep in mind that scammers DO NOT use their real names when defrauding people.
The criminals either abuse names of real people or companies or invent names or addresses.
Any real people or companies mentioned below have NO CONNECTION to the scammers!

Read more about such scams here or in our 419 FAQ. Use the Scam-O-Matic to verify suspect emails.

Click here to report a problem with this page.

 

 

Some comments by the Scam-O-Matic about the following email:

Fraud email example:

From: Mrs Sophia Benjamin <mrssophiabenjamin@gmail.com>
Reply-To: Mrs Sophia Benjamin <mrssophiabenjamin55@yahoo.com>
Date: Wed, 24 Aug 2016 11:57:26 +0000 (UTC)
Subject: Donation from Mrs. Sophia Benjamin ($ 2.5 million) for the work of
God



Donation fra Mrs. Sophia Benjamin
Biskop [38 rue des martyrer Cocody
Abidjan, Elfenbenskysten.


Kæreste én i Kristus,

Jeg er fra Kuwait. Jeg er gift med Mr. Christopher Benjamin, der arbejdede med Kuwait ambassade i Elfenbenskysten i ni år, inden han døde i 2004. Vi blev gift i elleve år uden et barn. Han døde efter en kort sygdom, der varede kun fire dage.

Før sin død, begge født på ny kristen. Siden hans død besluttede jeg ikke at gifte sig igen eller få et barn uden for mit ægteskabelige hjem, som Bibelen er imod. Da min mand var i live deponeret han summen af ​​($ 2.5 million) i banken her i Abidjan midlertidig konto.

I øjeblikket er fonden er stadig i banken. For nylig, min læge fortalte mig, at jeg har alvorlige sygdom, som er kræft problem. Hvad forstyrrer mig mest, er min slagtilfælde sygdom. At kende min tilstand jeg besluttet at donere denne fond til kirke eller dem, der udnytter disse penge den måde, jeg ville anbefale her. Jeg vil have en kirke, der vil bruge denne fond til børnehjem, enker, for at fremme Guds ord og den indsats, Guds hus opretholdes.

Bibelen er for os at forstå, at velsignet er den hånd, der giver. Jeg traf denne beslutning, fordi jeg ikke har nogen børn, der arver disse penge, og min mand slægtninge ikke er kristne, og jeg ønsker ikke min mands bestræbelser på at blive brugt af vantro. Jeg ønsker ikke en situation, hvor disse penge vil blive brugt i en ugudelig måde. Det er derfor, jeg tager denne beslutning. Jeg er ikke bange for døden, så jeg ved, hvor jeg skal hen. Jeg ved, at jeg har tænkt mig at være i favn af mennesket. Exodus 14 vs 14 siger, at Herren vil kæmpe min sag, og jeg holder min fred.

Jeg behøver ikke en telefon kommunikation i denne henseende på grund af mit helbred dermed tilstedeværelsen af ​​min mands familie omkring mig altid, og jeg ikke vil have dem til at vide om denne udvikling. I Gud er alle ting mulige. Så snart jeg får et svar, vil jeg give dig kontakt banken her i Abidjan. Jeg vil have dig og kirken altid bede for mig, fordi Herren er min hyrde. Min lykke er, at jeg levede et liv værdig kristen. Hvem ønsker at tjene Herren skal tjene ham i ånd og sandhed. Altid bede for hele deres liv.

Svar mig for mere information er, i dit svar vil give mig plads i sourcing anden kirke eller en person til samme formål. Lad mig forsikre dig, at de vil handle i overensstemmelse hermed som angivet. Håber at få et svar.

Send mig følgende oplysninger, som pr nedenfor.

Dit fulde navn ..........
Adresse ...........
Alder ...............
Besættelsen ........
Foto ...............


Stadig velsignet i dig.
Kærlig hilsen,
Søster Sophia Benjamin

Anti-fraud resources: